Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I Jamie Olivers nye bok er budskapet at alle kan lære seg å lage mat. Han er opptatt av at man må begynne å lage mat fra bunnen igjen og presenterer enkle basisoppskrifter til både frokost, lunsj, middag, desserter, søndagsmiddag og eksotiske retter. Alle oppskriftene er forklart med trinn-for-trinn bilder. Boken inneholder i tillegg lister over hva som trengs i et kjøkken.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN 978-82-05-39151-2 978-82-525-7105-9
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam
*001234877
*008091013 2009 no a 00nob
*020 $a978-82-05-39151-2$bib.$cNkr 429.00
*020 $a978-82-525-7105-9
*041 $heng
*08231$a641.5$zh$25
*096 $a641.5 O
*100 0$aOliver, Jamie$d1975-$jeng.
*24510$aAlle kan lære å lage mat$cJamie Oliver ; fotografier ved David Loftus og Chris Terry ; oversettelse ved Eva Storsveen og Kyrre Haugen Bakke ; konsulent for den norske utgaven: Ingrid Espelid Hovig
*260 $a[Oslo]$bGyldendal$c2009
*300 $a359 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aI Jamie Olivers nye bok er budskapet at alle kan lære seg å lage mat. Han er opptatt av at man må begynne å lage mat fra bunnen igjen og presenterer enkle basisoppskrifter til både frokost, lunsj, middag, desserter, søndagsmiddag og eksotiske retter. Alle oppskriftene er forklart med trinn-for-trinn bilder. Boken inneholder i tillegg lister over hva som trengs i et kjøkken.
*574 $aOriginaltittel: Jamie's ministry of food
*650 1$aMatlaging $1641.5$9nor
*700 0$aBakke, Kyrre Haugen$d1946-$eovers.$jn.
*700 0$aHovig, Ingrid Espelid$d1924-$emedarb.$jn.
*700 0$aLoftus, David$efotogr.
*700 0$aStorsveen, Eva$d1943-$eovers.$jn.
*700 0$aTerry, Chris$efotogr.
*850 $aBardu fb.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening