Kvæfjord bibliotek

Nintendo Switch: spillkonsoll
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Nintendo Switch: spillkonsoll
Språk
  • Språk:
Hylleplassering
  • Nintendo Switch konsoll
År
  • 2017
Noter
  • Den innovative Nintendo Switch OLED gamingkonsollen kan bytte fra håndholdt til dokket modus slik at du kan spille hjemme eller ta den med til en venn. De to avtakbare Joy-Con-kontrollene gjør at Switch kan anvendes som en håndholdt enhet. Når den er frakoblet kan du enten feste kontrollene med grepet for å lage én enhet med det tradisjonelle oppsettet, ha hver halvdel i hver hånd eller låne vekk en av dem til en venn for multiplayer-spill. Dokking-enheten kan kobles til storskjermen på din HD-TV slik at du kan nyte spill i høy oppløsning komfortabelt fra sofaen.
Tilgjengelige
  • 2/2
Venteliste
  • 0 (0)
*000      mm
*001509999
*007c 
*008221214                                  
*020  $z0-45496-45344-2$c3790,- kr
*096  $aNintendo Switch konsoll
*245  $aNintendo Switch$bspillkonsoll
*260  $bNintendo$c2017
*300  $aNintendo Switch OLED konsoll, Switch dokkingstasjon (sort), HDMI-kabel, Strømadapter$eNintendo Switch OLED konsoll, Switch dokkingstasjon (sort), HDMI-kabel, Strømadapter
*500  $aDen innovative Nintendo Switch OLED gamingkonsollen kan bytte fra håndholdt til dokket modus slik at du kan spille hjemme eller ta den med til en venn. De to avtakbare Joy-Con-kontrollene gjør at Switch kan anvendes som en håndholdt enhet. Når den er frakoblet kan du enten feste kontrollene med grepet for å lage én enhet med det tradisjonelle oppsettet, ha hver halvdel i hver hånd eller låne vekk en av dem til en venn for multiplayer-spill. Dokking-enheten kan kobles til storskjermen på din HD-TV slik at du kan nyte spill i høy oppløsning komfortabelt fra sofaen.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Kvæfjord bibliotekNintendo Switch konsoll 1 (sort)
Ex2Tilgjengelig Kvæfjord bibliotekNintendo Switch konsoll 2 (hvit)